Informatii despre livrare servicii

După confirmarea rezervării la cursul / evenimentul dorit și primirea facturii fiscale, plata contravalorii acesteia se poate face prin virament bancar sau plată online prin procesatorul de plăți MobilPay, operat de către Netopia SRL.

La inscrierea la cursuri beneficiezi de consultanta de specialitate astfel incat sa alegi cursul care ti se potriveste cel mai bine și care îți răspunde cel mai mult nevoii tale de dezvoltare.

Dupa completarea inscrierii online esti contactat telefonic de catre unul dintre consultantii MetaLearning pentru confirmarea informatiilor si pentru detalii suplimentare.

Apoi vei primit prin e-mail factura si formularul de contract.

Inscrierea la curs este considerata finalizata in momentul achitatii taxei de participare la curs.

Pentru fiecare dintre cursuri politica de returnare a taxei de participare in cazul amanarii cursului sau a neparticiparii este specificata în pagina termeni si condiții, cât și în formularul contract.Plata se va efectua așa cum este menționat în formularul de înscriere ce tine loc de contract, înainte de eveniment.

Dreptul de participare poate fi transferat către alte persoana fără costuri suplimentare, însă cu înștiințare scrisă prealabilă.Taxa de participare va fi returnată, dacă retragerea va fi cu 8 săptămâni înainte de eveniment, mai puțin suma de 50%, reținută pentru cheltuielile administrative.

Taxa de participare nu va fi returnată dacă retragerea participării are loc cu 4 săptămâni înainte de data începerii evenimentului.

Dacă după înscrierea la eveniment vă aflați în imposibilitatea de a participa, puteți delega in scris cu nume, prenume, adresa de e-mail si telefon o altă persoană să participe în locul Dvs. fără a plăti o taxă adițională.

În cazul în care ați confirmat și plătit taxa și nu ați participat la eveniment, neanunțându-ne de absența Dvs., taxa nu va fi returnată.

În cazul în care ați confirmat, nu ați plătit taxa înainte de eveniment și ați participat la curs, taxa de participare trebuie plătită.

În cazul participării parțiale la eveniment, nu veți beneficia de reducerea sau restituirea taxei achitate.

În cazul în care din cauze excepționale organizatorul decide că evenimentul nu poate avea loc, taxa de participare va fi returnată în termen de maximum 30 zile.